Tecnologia

La llum i el color

T'has parat mai a pensar per què veiem les coses de color? Doncs comencem a investigar!

L'altruisme amb Popplet

Per treballar el tema de l'altruisme, he triat el mapa conceptual Popplet. És un programa en línia que no requereix registrar-s'hi i que crea mapes conceptuals de forma fàcil i intuïtiva per als alumnes. Es pot desar i imprimir.

Poemes amb codis QR

Si voleu animar i afegir informació en un pessebre vivent o en una exposició, o si voleu donar més vida a la vostra Nadala, podeu utilitzar els codis QR. De segur que els heu vist a museus, rutes turístiques, pàgines webs i fins i tot a molts dels productes que compreu al supermercat... Amb aquesta proposta aprendreu com es creen i com es llegeixen.

 

Preparem la reunió de pares

Tal com vam quedar el curs passat aquest any vosaltres sereu els responsables de preparar i explicar la reunió de pares i mares de principi de curs.

 

RECITAL POÈTIC

Prepareu un recital per Sant Jordi. Fareu de poetes i poetesses. Voleu saber els truquets per a recitar com uns experts?

Júpiter i la Lluna. Març.

Des que va començar el curs, el moviment anual del cel ha fet que Júpiter hagi passat de llevant a ponent, de veure’s molt tard a veure’s molt d’hora. Aparentment és cada cop més a la vora del Sol. Aquests efectes s’entenen mirant amb atenció els gràfics de la posició relativa entre la Terra, el Sol i Júpiter a la portada de cada pdf publicat al llarg d’aquest curs.

Júpiter i la Lluna. Febrer

De mes en mes anem notant canvis en les aproximacions entre la Lluna i Júpiter. Aquests canvis ens donen molta informació sobre els moviments d’ambdós astres, així com de la pròpia Terra, la nostra plataforma d’observació en moviment. A partir del capvespre del 12 de febrer es veurà cap a ponent el creixent de Lluna. Noteu com els creixents de Lluna d’aquesta època de l’any s’enfilen molt? Si ho recordeu, els creixents de la tardor eren molt baixos.

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Tecnologia
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kitxalla.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant